Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310.
2021
Преузимање 🢃
Аутори
Kostić, AleksandarMilinčić, Danijel
Stanisavljević, Nemanja
Gašić, Uroš
Lević, Steva
Kojić, Milan
Tešić, Živoslav
Nedović, Viktor
Barać, Miroljub
Pešić, Mirjana
Скуп података (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуКључне речи:
Antioxidant properties / Goat milk/pollen powder / In vitro polyphenol bioaccessibility / Monofloral sunflower bee-collected pollenИзвор:
Food Chemistry, 2021, 1-2Издавач:
- Oxford : Elsevier Sci Ltd
Финансирање / пројекти:
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200116 (Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет) (RS-MESTD-inst-2020-200116)
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200007 (Универзитет у Београду, Институт за биолошка истраживања 'Синиша Станковић') (RS-MESTD-inst-2020-200007)
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200042 (Универзитет у Београду, Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство) (RS-MESTD-inst-2020-200042)
Напомена:
- Supplementary material for: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310
- Related to published version: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1416
Повезане информације:
- Повезани садржај
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1416 - Повезани садржај
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310
Колекције
Институција/група
Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvoTY - DATA AU - Kostić, Aleksandar AU - Milinčić, Danijel AU - Stanisavljević, Nemanja AU - Gašić, Uroš AU - Lević, Steva AU - Kojić, Milan AU - Tešić, Živoslav AU - Nedović, Viktor AU - Barać, Miroljub AU - Pešić, Mirjana PY - 2021 UR - https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1607 PB - Oxford : Elsevier Sci Ltd T2 - Food Chemistry T1 - Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310. EP - 2 SP - 1 UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_imagine_1607 ER -
@misc{ author = "Kostić, Aleksandar and Milinčić, Danijel and Stanisavljević, Nemanja and Gašić, Uroš and Lević, Steva and Kojić, Milan and Tešić, Živoslav and Nedović, Viktor and Barać, Miroljub and Pešić, Mirjana", year = "2021", publisher = "Oxford : Elsevier Sci Ltd", journal = "Food Chemistry", title = "Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310.", pages = "2-1", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_imagine_1607" }
Kostić, A., Milinčić, D., Stanisavljević, N., Gašić, U., Lević, S., Kojić, M., Tešić, Ž., Nedović, V., Barać, M.,& Pešić, M.. (2021). Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310.. in Food Chemistry Oxford : Elsevier Sci Ltd., 1-2. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_imagine_1607
Kostić A, Milinčić D, Stanisavljević N, Gašić U, Lević S, Kojić M, Tešić Ž, Nedović V, Barać M, Pešić M. Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310.. in Food Chemistry. 2021;:1-2. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_imagine_1607 .
Kostić, Aleksandar, Milinčić, Danijel, Stanisavljević, Nemanja, Gašić, Uroš, Lević, Steva, Kojić, Milan, Tešić, Živoslav, Nedović, Viktor, Barać, Miroljub, Pešić, Mirjana, "Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310." in Food Chemistry (2021):1-2, https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_imagine_1607 .